Thursday, March 24, 2011

Selamat Datang Animal Lover

Assalammulaikum w.b.t


Hai pencinta haiwan semua!!


haa...blog ni dibuat khas untuk rakan-rakan pencinta haiwan semua. jika ada di antara rakan-rakan animal lover yang tidak tersenarai sila maklumkan pada saya yer...takut ada yang saya tertinggal.


seronok sangat sebab blog pencinta haiwan dah semakin banyak dan semakin meriah. seronok dapat berkongsi hobi yang sama, bertukar-tukar cerita dan berkongsi tips-tips yang berguna untuk si comel.


semoga persahabatan yang terjalin ini akan berkekalan selamanya, insya'Allah...


p/s: pada sesiapa yang belum tersenarai boleh tinggalkan link di kotak komen okeh!

60 comments:

nur anis said...

wah..saya suka ini...terus letak dekat bloglist.. :)

marina anakcikbob said...

wahh.. blog ai ade la..
tengkiu.. waluapon xselalu citer pasal kuceng tp ai amat menyintai diorang..
diorang pon menyintai ai.. :D

Ms J said...

ngeoww... Suka! Suka! Suka!!!
Link kita pun ada! Maceh.. Disebabkan kaler tema adalah kaler PURPLE lagilah kite SUKA! Best, boleh jumpa ramai lagi ngeowwwss dari seantero dunia. :)

lupie said...

Wow!!!!
I salute your kind effort!!!
Yay to all animal lovers!

thefluffies said...

Aunty MM, blog kami takde ke? :(

meowwmania said...

nur anis,
hehe..sy pon suka ;)

marina anakcikbob,
ai pon menyintai u eh!

Ms J,
kita lg la suka hehe..

lupie,
yeay!!

thefluffies,
oh! i'm sorry my dear..aunty terlepas pandang sbb mama kamu guna wordpress but no worries sbb aunty dah masukkan okeh ;)

Mamarempit said...

nak join masuk buleh...tp meow mamarempit tk banyak....hehehe

sI tEDI said...

saya lapor diri. saya ada! ha ha ha ha
TQ

ettymelladikboy said...

link teman pun ada. ate time kaseh lah yeee....teman ni jarang benor nk update belog...atenyaaaa sibuk dok gentel bungee telor...

teman syang kamu leee mm...

Miss Ieza said...

bleh laa senaraikan saya sebagai pencinta haiwan. sally comel kirim salam kat tuan blog nie psl tuan blog nie suka haiwan mcm tuan dia.. :)

hua sheng said...

saya la tu animal lovers! :)
follow blog ni..wee sukanya purple blog ni auch ^_^

Cik Siti said...

i polow.... :)

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

thanks MM, jenguk2 jer dah ade link PCWPL dlm belog neh...thanks manyak2 wokeyyy..sukeh & terharu sgt ade org sudi add kite as meoww-furrenz...

moga persahabatan kekal selamanya... *ehh..skema sangat ker ucapan neh..???? huakakakakak :))

Rosmawati Yusof said...

Meow-meow, bestnya banyak kekawan2 kat sini...Ni yg nak selalu datang ni.. TQ MM

Ikah said...

alhamdulillah ..thanks MM buat effort sebegini hebat

Namie Amir said...

suka2! (^_^)

hud aikara said...

saya pun suka haiwan! suka sngatttt kat kucing!

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

hai..slm perkenalan..sy sgt sukakan kucing..dari sek.men. dok bela kucing..ada yg mati sb sakit..byk yg kena langgar..sedih sgt..tp still bela lg..skrg ada 2 ekor..hero n chot..:)

grOundnUt said...

Kacang singgah sini...suka sangat² kat kucing...^^'

umi_e said...

OK! :D

ctpayong said...

sudah register.

bersiap sedia untuk bertugas.

NoRHaNa CorNER said...

salam, perkenalan nnti blh share psl kucing kesygn..

Khuzrin Kamarudin said...

Saya pencinta haiwan. saya ok.. :)

ery D cat said...

salam semua pd pencinta kucen..
wah bgs juga ada yg mcm ini..
i folo :)

Cinta Misteri said...

Saya juga pencinta haiwan. Tapi sekarang sebab kesebokan keja, study, travel sana sini, takda haiwan lagi di bela di rumah. Kesian, takut tak cukup makan.

Last cat yg saya bela mati tahun lepas...tapi selama hayat kiki, dia cacat, jom baca kisah Kiki

http://cintaitumisteri.blogspot.com/2010/04/kucing-comel-kiki-dah-tak-kesot-lagi.html

Afiqah Nabilah said...

saya tak ada ke?

http://mariethekitten.blogspot.com/

mylovely-cats.blogspot.com said...

Banner anda dalam pemerhatian blog kami.....Anyway keep in touch for all information yeah....Nice blog!

UniMeOw said...

waaa...xsgka ada blog utk animal's lover..
like1000000000000x!!! :D

nak folow~

Farzley said...

salam..macam mana nak join??

pingu_kecik said...

wahh..
yang suka kucing paling ramai ni..
hehe..

* HeeBum * said...

meow maniaaaa.. heebum pon nak jggkkk masuk dlm ni.. btw, nak amik banner tu eh.. hehe ^^

Hana Soffelia said...

Kita!Kita! rasanya link kita xde lg.. meow~~~ hehe sukanya ada group meow kt sini, dpt baca pasal meow2 lain..

WuMing said...

WuMing punya blog tak laa berkaitan dengan haiwan... tp WuMing memang salah seorang dari pencinta haiwan...

nurulsulzali said...

blog kakak puteh n baby kenit pon lom list lg..MEEOOWWW~~~
www.wnhidayah3.blogspot.com

AnaAnis.MUsliMah said...

sya suka meOww2x jugaa^^..syg my meow2x..

family of fur said...

blog fof xde ke?? hehe..

our store said...

kite2 http://catszone.blogspot.com/ syg meeoooww:)

NahDaTuLIzaH said...

Nak jugak...

http://nahdatulizah.blogspot.com

Wani Syara said...

salam perkenalan..saya pun peminat kucing..http://wanisyara.blogspot.com/

syafiqahatta said...

errr...macam mane nak join???

meowwmania said...

terima kasih kpd sesiapa yg sudi singgah kat bloglist ni :)

sesiapa pon boleh join bloglist ni dgn SYARAT memiliki blog tentang haiwan peliharaan ok ;)

terima kasih =]

Afiqah Azmee said...

awwhhh so comel hihihi

Sempoiii said...

Sempoiii pun nak join...

http://citarasakucing.blogspot.com/

My Life's Journey said...

salam pekenalan ..umi memang suke site tentang animal lover hihi :)

Husna Hassan said...

bru je wat blog ni. khas untuk kcg :)

http://nurulmohdhassan.blogspot.com/

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nk joinnn :)

http://petpetkittycat.blogspot.com/

zaza said...

love itttttt!!!!!!

Joy E. Saga said...

Sye pun nak join! Sye selalu follow blog meowmania :)

http://furreverfeline.blogspot.com/

Thanks Meowmania!

Iela Lullaby said...

Sy dh de blog dh,,,..slalu jd pembaca je...now teringin lak nk jd cm
Cik MM..

nnti sy update psl kucig2 dlm blog...lg senng...heee

http://ielahinagiku.blogspot.com/

Thanx,,,

Feena Hussein said...

I love cats... meowwww....

mama ctee said...

selamat berkenalan suma.....assalmualaikum! mama ni tgh terkial-kial nak ber blog juga...selain menambah ilmu juga menghiburkan hati....jadi silent reader sejak 2011...meowmania antara blog pilihan hati....ok, see you all again soon!....

Monkey Boy said...

saya baru join ! harap sy leh share blog sy kat c nie..salam perkenalan from me Monkey Boy ! :)

mianimalsstory.blogspot.com

MaMa Rey said...

salam kenal..nak juga tersenarai..
kucing antara binatang kesukaan..

tenku butang said...

suka sangat blog ni.. banyak info menarik yg teman x tau.. jom lea ke blog teman

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2013/03/he2.html

tenku butang said...

done follow.. no.74.. follow me back yea.. =)

Danini Soffi said...
This comment has been removed by the author.
__✿HARISA✿__ said...

yeay! dah jumpa komuniti kucen!! yay! lepas ni nak hapdate selalu cerit bambam saya.

admin, nak jugak tersenarai daam BLOGLIST . hehe

theoddlifeofafiqahmuhamad.blogspot.com

Danini Soffi said...

Salam Meowmania, blog kita dah tukar url..mohon add yg ni plak ye dik..tqvm
http://www.kitties-garden.blogspot.com

Kucing Comel said...

Assalammualaikum. Harap saya boleh berkongsi video-video dengan peminat-peminat kucing yang baik hati kat sini. Hey, kalau ada sesiapa nak saya upload video meow dia dalam laman sya, boleh la hubungi saya di Facebook page saya ye. Terima kasih admin.

Shiqa Nawar said...

best nya.. baru je buat blog utk meow2 sy.. salam perkenalan


http://pabodankitty.blogspot.com/